20

Αθλητικό μασάζ

Τι είναι το αθλητικό μασάζ;

Το αθλητικό μασάζ είναι ένα είδος θεραπευτικού μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές και άτομα με έντονη δραστηριότητα. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία τραυματισμών και για την ενίσχυση της απόδοσης. Ο μαλάκτης που θα αναλάβει το αθλητικό σας μασάζ θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών, ώστε να στοχεύσει συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες και να βελτιώσει την ευελιξία και το εύρος της κίνησης. Το αθλητικό μασάζ χωρίζεται συνήθως σε τρεις κατηγορίες: πριν από τον αγώνα, μετά τον αγώνα και την συντήρηση.

Που χρησιμεύει;

Αθλητικό μασάζ

Το μασάζ πριν από τον αγώνα παρέχεται πριν από ένα γεγονός ή έναν αγώνα για να βοηθήσει στην προετοιμασία των μυών του αθλητή για τη δραστηριότητα. Χρησιμοποιείται για την προθέρμανση των μυών και την αύξηση της ροής του αίματος και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού.

Το μασάζ μετά τον αγώνα χορηγείται μετά από έναν αγώνα ή αγώνα για να βοηθήσει τον αθλητή να ανακάμψει. Βοηθά στη μείωση του μυϊκού πόνου και της δυσκαμψίας και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απομάκρυνση της συσσώρευσης γαλακτικού οξέος, η οποία μπορεί να προκαλέσει μυϊκή κόπωση.

Το μασάζ συντήρησης χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τον αθλητή να διατηρήσει τη βέλτιστη φυσική κατάσταση και να αποτρέψει τους τραυματισμούς. Χορηγείται συνήθως σε τακτική βάση, όπως μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά το μήνα.

Το αθλητικό μασάζ μπορεί επίσης να είναι ευεργετικό για μη αθλητές που ασκούν τακτική σωματική δραστηριότητα, όπως οι δρομείς, οι ποδηλάτες και οι γυμναστές. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων, όπως τενοντίτιδα,θυλακίτιδα και πόνος στη μέση.

Διεύθυνση
Χαμοστέρνας 10,
Αθήνα 118 53.
Τηλέφωνο
2103458827
6984147320